Головна » 2016 » Квітень » 17 » Сівалка СЗТ-5.4
17:56
Сівалка СЗТ-5.4

Сівалка СЗТ-5.4

Сівалка АСТРА НОВА 5,4, призначена для рядкового висіву насіння зернових(пшениця, жито, ячмінь, овес), зернобобових (горох, фасоль, соя, чечевиця, боби, чина, нут, люпин) дрібнонасіннєвих культур (рапс, гірчиця), сипучого і не сипучого насіння трав, з одночасним внесенням мінеральних добрив та прикочуванням ґрунту у засіяних рядках. Може бути використана для посіву насіння інших культур, близьких до зернових за розмірами насіння і за нормами висіву (гречиха, просо, сорго і т.д.) 

АСТРА НОВА 5,4 має бункери для насіння та добрив із збільшеним у 1,5 рази об'ємом.

АСТРА НОВА 5,4 агрегатується з тракторами, що мають двигун потужністю 80 к.с.

При використанні зчіпки СП 10,8 можна утворювати тракторний гідрофікований широкозахватний агрегат з двох сівалок АСТРА НОВА 5,4.

Двосівалковий агрегат із зчіпкою СП 10,8 підвищує продуктивність у 1,5-2 рази. Зчіпка агрегатується із тракторами оснащеними двигунами потужністю від 150 к.с. причіпним способом. Комплектується гідрофікованими маркерами, що управляються з кабіни трактора.

Зернові та тукові висіваючі апарати виконані з полімерного матеріалу, що виключає можливість корозії частин апаратів та відповідно збільшує строк служби.

Зерновий висіваючий апарат має гвинтову котушку для висіву зернових та зернобобових культур і штифтову котушку для дрібнонасіннєвих культур (рапс, гірчиця), а також висіву сипучого та середньосипучого насіння трав.

Висіваючий апарат для насіння зернових та зернобобових культур оснащено заслінкою, яка має три фіксованих положення, що регулюють норму подачі насіннєвого матеріалу на гвинтову котушку.

Висіваючий апарат для дрібнонасіннэвих культур також оснащєно окремою заслінкою, яка має три фіксованих положення, що регулюють норму подачі насіннєвого матеріалу на штифтову котушку.

Замість шестеренних редукторів на сівалці встановлено варіатори, окремо на вали зернових та на вали тукових висіваючих апаратів, що дає можливість безступінчатого регулювання норм висіву як насіння, так і добрив.

Сівалка оснащена маркерами, на яких встановлено окремі гідроциліндри, що полегшує керування ними механізатором з кабіни трактора.

АСТРА НОВА 5,4 комплектується дводисковими однорядковими сошниками та прикочуючими котками. Єдина конструкція вузла сошник та прикотуючий коток дозволяє налаштувати сошник на визначену глибину закладання насіння з інтервалом в 1 см. Зберігання параметру глибини закладання насіння впливає на рівномірну схожість, збільшення врожайності.

На валах зернових і тукових висіваючих апаратів встановлено рукоятки групового відкриття заслінок для очищення бункерів від залишків посівного матеріалу.

На замовлення сівалки комплектуються транспортним пристроями, що дозволяє переміщувати їх по дорогах загального призначання без використання додаткових транспортних засобів.

Переглядів: 871 | Додав: vast559 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar